Стъпка 2: Коса

Наистина можете да имате какъвто искате цвят на косата, но най-добре е да сте брюнетка с кестеняви оттенъци. Купете си подсилвател за цвят в тон с цвета на косата ви. Поставете го в долната или горната част на косата си или и на двете места.

Нека косата ви да бъде леко вълниста в долната част. Анджелина има дълга коса, леко вълниста. За да постигнете характерния за нея външен вид (сексапилните тайнствени вълни), нанесете в корените мус за коса и продукт на силиконова основа в останалата част.

Разделете косата на две части, горна и долна, за да я изсушите по-добре. Вдигнете горната част и започнете сушенето от долната. Сушете в права посока. Използвайте сешоар с голяма струя въздух или голяма плоска четка и изсушете цялата си коса в посока от корените към краищата, държейки накрайника на сешоара в посока към долния ъгъл, за да предотвратите получаването на ситни къдрици или развяваща се коса. З

а да увеличите обема на косата си в корените, вземете с четка части от косата и ги вдигнете н 5 - 7 см нагоре. Задръжте така, докато подсушавате отдолу със сешоара. Защипете горната част и потворете процеса на сушене. Тръснете още веднъж косата си нагоре и надолу и нанесете лек спрей за коса в корените.

Останете с разбъркана коса няколко минути, за да може спреят да изсъхне и след това отново я разтърсете нагоре и надолу.

Стъпка 3: Дрехи

Ако наистина искате да влезете в ролята на Джоли, порсто помнете тези правила: цветове като бежово, черно, сиво и бяло са абсолютно нейни!

Изглеждайте добре, и все пак небрежно и бъдете секси, но все пак покажете класа. Анджелина Джоли е била виждана да носи DKNY, Miss Sixty, Armani, Tom Tailor, J Brand, Joe's Jeans, Escada, Saint Grace, Tom Ford, Woo Woo, Ziji.

Стъпка 4: Козметика

Инвестирайте в добра система за грижа за кожата. Почистващо средство, тоник, коректор за петна, овлажнител и маска веднъж месечно.

Оскубете веждите си във формата на арка. За да придобиете дневното излъчване на Анджелина, използвайте четка коректор, за да нанесете кремообразен коректор под очите си и върху клепачите.

С помощта на върховете на пръстите си разнесете сместа добре, като използвате потупващи движения. Сложете фон дьо тен само там, където е необходимо, за да изравните червенините или да скриете някакви дефекти. За нанасяне на фон дьо тена използвайте пръстите си и същите потупващи движения, с които нанесохте коректора за очи.

Ако формата на веждите ви е хубава, просто ги срешете и това е всичко. Ако те се нуждаят от допълнително оформяне, използвайте пудра за вежди, за да попълните внимателно всички области, които могат да бъдат намалени.

За руменина, която изглежда естествена, използвайте прозрачен, свеж цвят в тон топла роза. Нанесете го с пръсти по бузите си и го изравнете чрез леко потупване на бузите, изтънявайки цвета към слепоочията.

Извийте миглите си с уред за извиване на мигли и нанесете голямо количество черна спирала на горните и долни мигли. Нанесете прозрачно червило в розово с помощта на четка за устни. Попийте с книжна кърпичка червилото, за да махнете това, което е излишно.

За да придобиете видът й вечер, направете същите стъпки, но този път нанесете бледо жълти блестящи сенки върху клепачите до гънките, използвайки четка за сенки. Изберете кафяв или черен молив за очи или течност и нанесете линия върху горната част на клепачите.

За долните клепачи започнете от външния ъгъл и само очертайте линия, която е около три пъти по-тънка от горната.